Waar vind ik een handleiding van mijn Pelgrim apparaat?

Wil je de handleiding bekijken of ben je de handleiding van je apparaat kwijt? Download de gebruiksaanwijzing op onze website. Vanuit milieuoogpunt versturen wij geen papieren handleidingen.

Zoek het modelnummer van je toestel op en voer deze in de zoekbalk in. Daar vind je een artikel met verschillende documenten van je apparaat waaronder de handleiding.