Hoe verwijder ik vocht of vuil tussen de ruiten van mijn oven of magnetron?

Tijdens het gebruik van uw oven of (combi)magnetron komt er vocht vrij, hierdoor ontstaat condens tussen de ruiten van de deur. Deze vocht vlekken ontstaan vaak op dezelfde plek: links, rechts en onderin. Dit is de normale werking van het apparaat, het vocht verdwijnt vanzelf.

Verdwijnt het vocht niet vanzelf, lees dan hieronder hoe u dit schoonmaakt.

Oven, stoomoven
Reinig de ovendeur volgens de Pelgrim handleiding van uw oven. Staat er geen beschrijving in de handleiding? Dan is deze handeling niet geschikt voor een gebruiker om uit te voerenmaak een afspraak met een monteur.

Magnetron, combimagnetron
Deze handeling is niet geschikt om zelf uit te voeren voor een gebruikerMaak een afspraak met een monteur.