Hoe verwijder ik vocht of vuil tussen de ruiten van mijn ovendeur?

Tijdens het gebruik van uw oven komt er vocht vrij. De ventilatiekanalen voeren dit vocht niet altijd af. Zo ontstaat er condens tussen de ruiten van de ovendeur, soms zit hier vuil bij. Hoe u dit schoonmaakt verschilt per type oven.

Maak de deur schoon volgens de Pelgrim handleiding van uw apparaat.

Staat er geen beschrijving in de handleiding? Dan is deze handeling niet geschikt voor een gebruiker om uit te voeren vanwege veiligheid. Bij een combimagnetron heeft dit te maken met de microgolven. Maak een afspraak met een monteur.