Foutcode vaatwasser GVW447ONY/P01

Bekijk hier de storingen van uw vaatwasser GVW447ONY/P01 (725589/01).

Code E1 - Waterinlaattijd te lang

De toevoerkraan is niet geopend.

Code E3: Afwijking tijdens opwarming water

Het water wordt niet of onvoldoende opgewarmd.

Herhaal het wasprogramma.

Wanneer het probleem aanhoudt moet u contact opnemen met de servicedienst. Een monteur moet het probleem verhelpen.

Code E4: Water in onderbak
Beveiliging wateroverlast ingeschakeld

Sluit de waterkraan en neem contact op met de servicedienst. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Code E6: Probleem met temperatuurvoelercircuit
Probleem temperatuurvoelercircuit

Neem contact op met de servicedienst. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Code E7: Kortsluiting in programmaprint
Kortsluiting programmaprint

Neem contact op met de servicedienst. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Code E8: Wisselmotor fout

Neem contact op met de servicedienst. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Code Ed

Continu code 'Ed' in display en resetten helpt niet

1. Schakel het apparaat uit met de aan/uit toets.
  2. Trek de stekker uit het stopcontact.
  3. Plaats de stekker omgedraaid terug in het stopcontact
  4. Schakel het apparaat weer in met de aan/uit toets.

Meer informatie.

Handleiding en documentatie

In de handleiding vindt u meer informatie over foutmeldingen van uw apparaat. Een handleiding en extra documentatie zoals afbeeldingen, inbouwmaten en meer, vindt u in artikel Documentatie vaatwasser GVW447ONY/P01.

Garantie?
Controleer of uw apparaat nog garantie heeft.

Monteursbezoek

Staat er dat een monteur het probleem moet verhelpen? Dan is het probleem dusdanig technisch dat een monteursbezoek nodig is. Maak een afspraak met een PELGRIM monteur.