Foutcode vaatwasser GVW595ONY/P01

Zoek de (fout)code van je vaatwasser GVW595ONY/P01 (724603-01).

Code E1 (indicatoren Weken en Super 70): Storing aquastop

Beveiliging wateroverlast ingeschakeld

Sluit de waterkraan en neem contact op met de servicedienst. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Code E2 (indicatoren Delicaat en Super 70): Veiligheidsniveau waterpeil

Het systeem dat het waterpeil in de afwasmachine beperkt is in werking getreden.

Onderbreek het lopende programma en schakel de afwasmachine uit.

Schakel de afwasmachine weer in en selecteer een programma.

Wanneer het probleem zich voor blijft doen moet een monteur dit oplossen.

Code E3 (indicatoren Weken, Delicaat en Super 70): Afwijking tijdens opwarming water

Het water wordt niet of niet voldoende opgewarmd.

Herhaal het wasprogramma.

Wanneer het probleem aanhoudt moet in contact opnemen met de Servicedienst. Een monteur moet het probleem verhelpen.

Code E4 (indicatoren Eco en Super 70): Watertemperatuur wordt niet goed gemeten

Probleem temperatuurvoelercircuit

Neem contact op met de servicedienst. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Code E5 (indicatoren Weken, Eco en Super 70): Apparaat neemt geen of te weinig water

Waterkraan defect

Een installateur moet dit probleem verhelpen.

Waterkraan gesloten

Open de waterkraan.

De zeef/filtergroep in de kuipbodem is verstopt

Controleer de bodemzeef en de filtergroep. Maak zeef en filters indien noodzakelijk schoon. Controleer meteen ook de gaatjes in de sproeiarm.

Watertoevoerslang geknikt

Zorg er voor dat de watertoevoerslang vrij hangt en er geen knikken in zitten. Wanneer u dit probleem niet zelf kunt oplossen moet een installateur het probleem verhelpen.

Zeefje watertoevoerslang (indien aanwezig) verstopt

Maak het zeefje schoon.

Code E6 (indicatoren Delicaat, Eco en Super 70): Apparaat pompt niet goed af

Controleer of de afvoerslang niet geknikt is of afgeklemd wordt. Controleer de filters.

Wanneer het probleem aanhoudt, moet een monteur dit verhelpen.

Code E7 (indicatoren Weken, Delicaat, Eco en Super 70): Schoepenwieltje werkt niet goed

De binnenstromende hoeveelheid water wordt niet goed gemeten.

Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Code E8 (indicatoren Normaal 60 en Super 70): Afwijking aan het alternerende wassysteem

Schakel de afwasmachine uit.

Neem contact op met de servicedienst. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Code E9 (indicatoren Weken, Normaal 60 en Super 70): Fout watervulsysteem

Neem contact op met de servicedienst. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Meer informatie.

Zelf oplossen?

Vaak kun je een storing zelf oplossen, bijvoorbeeld door het apparaat te resetten: haal de stekker uit het stopcontact. Wacht twee minuten en zet daarna de stroom er weer op. Kun je niet bij de stekker, zet dan de juiste groep in de meterkast uit.

Handleiding en andere documenten

In de handleiding vind je ook informatie over foutmeldingen van je apparaat. De handleiding en andere documentatie zoals een installatievoorschrift en inbouwmaten, vind je in artikel Documentatie vaatwasser GVW595ONY/P01.