Waarom valt het display van mijn oven uit?

Om energie te besparen schakelt het schermpje na 30 minuten uit. Je ziet de klok ook niet meer op het display. Dit is de stand-by functie van het apparaat.

Om het toestel vanuit stand-by te gebruiken druk je op de aan/uit toets.

Hoe los je dit probleem op?

Schakel de stand-by functie handmatig uit om te voorkomen dat het toestel in de stand-by modus komt:

1. Druk op de aan/uit toets om de oven in te schakelen.
  2. Zet het toestel op “handmatig uitschakelen" in het instellingen menu, zie hiervoor de instructies in de handleiding van het toestel. De klok blijft nu zichtbaar.

Hoe nu verder?

Na een stroomuitval moet je deze instelling opnieuw uitvoeren.