Waar vind ik een handleiding van mijn Pelgrim apparaat?

Wilt u de handleiding bekijken of bent u de handleiding van uw apparaat kwijt? Download de gebruiksaanwijzing op onze website. Vanuit milieuoogpunt versturen wij geen papieren handleidingen.

Zoek het modelnummer van uw toestel op en voer deze in de zoekbalk in. Daar vindt u een artikel met verschillende documenten van uw apparaat waaronder de handleiding.