Is het deksel of het opstaande randje van mijn fornuis los te maken?

Bij alle fornuizen met een klep is deze afneembaar. Bij sommige type fornuizen moet je een schroefje losdraaien om het deksel af te nemen.

Bij fornuizen met een opstaand randje aan de achterkant, is dit verschillend. Kijk in de onderdelentekening van je toestel of het onderdeel afneembaar is.