De kinderslotfunctie in- of uitschakelen van de combi-stoomoven

Met de kinderslotfunctie vergrendel je het bedieningspaneel om onbedoeld gebruik van de oven te voorkomen.  

Instructies verschillen per type combi-stoomoven. Lees in de Pelgrim handleiding van je apparaat hoe het kinderslot van je combi-stoomoven werkt. 


Heb je een oven met een van de onderstaande displays, dan lees je hieronder hoe je het kinderslot activeert of deactiveert.
  1. Je activeert het kinderslot door de kinderslot-toets enkele seconden ingedrukt te houden.  
  2. In het display verschijnt een sleutelsymbool dat aangeeft dat alle functies zijn vergrendeld. 
  3. Druk nogmaals op de kinderslot-toets om het kinderslot te deactiveren. Het sleutelsymbool verdwijnt van het display, dat betekent dat alle functies ontgrendeld zijn. 

Goed om te weten 

  • Als het kinderslot is geactiveerd zonder dat de timerfunctie is ingeschakeld (alleen de klok wordt weergegeven), werkt de oven niet. 
  • Als het kinderslot is geactiveerd nadat een timerfunctie is ingesteld, functioneert de oven normaalhet is niet mogelijk om de instellingen te wijzigen.  
  • Wanneer het kinderslot is geactiveerd, kun je de ovenfuncties of extra functies niet wijzigen. De enige mogelijke verandering is het bakproces beëindigen.  
  • Het kinderslot blijft actief nadat de oven is uitgeschakeld. Wil je een nieuwe ovenfunctie selecteren? Deactiveer dan eerst het kinderslot. 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.